×

Situația Stării Excepționale din Moldova: Un copac de 3 metri a căzut și a lovit trei copii minori. Unul dintre minori, a fost preluat de ambulanță

Situația Stării Excepționale din Moldova: Un copac de 3 metri a căzut și a lovit trei copii minori. Unul dintre minori, a fost preluat de ambulanță

Știrea de la ora 16:00 aduce informații despre intensificarea activităților în localități, cu implicarea mijloacelor tehnice disponibile, și creșterea fluxului de transport către capitală pe drumurile naționale. Cele mai mari cantități de zăpadă s-au acumulat în Chișinău și Bălți, cu circulație dificilă în mai multe raioane. În Chișinău, un copac căzut în spatele unui bloc a rănit trei copii minori, unul dintre aceștia fiind transportat la spital cu posibilă fractură la mână.

Poliția operează în regim de alertă, iar până la această oră, nu s-au înregistrat pene de curent la Inspectoratele de poliție. Au fost înregistrate 53 de apeluri la numărul de urgență 112 privind situații de risc. Deși nu sunt drumuri blocate, circulația este dificilă pentru camioane, iar accidentele rutiere s-au ridicat la 60, cu o singură persoană rănită. Echipajele de poliție au intervenit de 144 de ori pe traseele naționale și locale, deblocând 180 de unități de transport, inclusiv ambulanțe și microbuze de rută.

UPDATE 16.00

1f539 Situația Stării Excepționale din Moldova: Un copac de 3 metri a căzut și a lovit trei copii minori. Unul dintre minori, a fost preluat de ambulanțăAu fost intensificate activitățile prin localități cu antrenarea mijloacelor de tehnică disponibilă. Pe drumurile naționale se atestă creșterea fluxului de transport spre capitală

1f534 Situația Stării Excepționale din Moldova: Un copac de 3 metri a căzut și a lovit trei copii minori. Unul dintre minori, a fost preluat de ambulanțăCele mai mari cantități de zăpadă au căzut în Chișinău și Bălți. Se circulă cu dificultate pe anumite drumuri din raioanele Leova, Orhei, Sîngerei, Rezina, Hîncești, Nisporeni și Ungheni.

1f534 Situația Stării Excepționale din Moldova: Un copac de 3 metri a căzut și a lovit trei copii minori. Unul dintre minori, a fost preluat de ambulanțăÎn mun. Chișinău, str. Hristo Botev 11/2, în spatele blocului, a căzut un copac de aproximativ 3 metri și a lovit trei copii minori. Unul dintre minori, a fost preluat de ambulanță, preventiv posibil cu fractură la mână.

1f539 Situația Stării Excepționale din Moldova: Un copac de 3 metri a căzut și a lovit trei copii minori. Unul dintre minori, a fost preluat de ambulanțăPoliția activează în regim de alertă, reieșind din condițiile climaterice atestată pe întreg teritoriul țării. Pene de curent la Inspectoratele de poliției nu s-au înregistrat, fluxul informațional, recepționarea apelurilor cetățenilor și reacționarea la acestea fiind asigurată continuu.

2757 Situația Stării Excepționale din Moldova: Un copac de 3 metri a căzut și a lovit trei copii minori. Unul dintre minori, a fost preluat de ambulanțăPe parcursul zilei, la Poliție au fost înregistrate 53 apeluri 112 privind situații de risc.

– Trasee drumuri blocate nu sunt, deși se circulă dificil în special pentru camioane, în unele cazuri fiind limitată deplasarea acestora pentru perioade determinate de timp

-Numarul accidente rutiere din cauza condițiilor climaterice – 60

-Numarul de persoane traumate – 1

-Numărul de intervenții a echipajelor de politie pe traseele naționale și locale – 144

-Numărul unităților de transport deblocate – 180, inclusiv 2 ambulanțe și 5 microbuze de rută

-Numărul de intervenții a echipajelor in localități – 205

2757 Situația Stării Excepționale din Moldova: Un copac de 3 metri a căzut și a lovit trei copii minori. Unul dintre minori, a fost preluat de ambulanțăÎn legătură cu programul de muncă în zilele următoare, șefii de instituții vor face ordine interne și vor informa angajații despre necesitatea de a se prezenta la birou sau aplicarea regimului la distanță.

1f538 Situația Stării Excepționale din Moldova: Un copac de 3 metri a căzut și a lovit trei copii minori. Unul dintre minori, a fost preluat de ambulanțăReamintim că, în data de 7 ianuarie, Guvernul a activat o celulă de criză pentru a coordona și gestiona resursele în vederea abordării situației actuale.

2757 Situația Stării Excepționale din Moldova: Un copac de 3 metri a căzut și a lovit trei copii minori. Unul dintre minori, a fost preluat de ambulanțăRecomandăm cetățenilor să se informeze doar din surse oficiale despre starea drumurilor, condițiile de trafic și regimul de lucru al tuturor instituțiilor. În orice situație de urgență să apeleze la 112.

203c Situația Stării Excepționale din Moldova: Un copac de 3 metri a căzut și a lovit trei copii minori. Unul dintre minori, a fost preluat de ambulanțăLa ora 18:30, la sediul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență se va desfășura conferința de presă privind situația operativă curentă în țara în urma condițiilor meteorologice nefavorabile provocate de ninsori și lapoviță.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul