Urmează DEMITEREA! Consiliul Superior al Procuraturii a luat decizia finală de a acorda calificativul „Nesatisfăcător” pentru activitatea procurorului general suspendat Alexandr Stoianoglo

Consiliul Superior al Procuraturii a luat decizia finală de a acorda calificativul „Nesatisfăcător” pentru activitatea procurorului general suspendat Alexandr Stoianoglo. Comisia urmează sa propună demiterea lui Stoianoglo de catre președinta Maia Sandu.

Sergiu Letvinenco: CSP a decis să acorde calificativul ”nesatisfăcător” activității Procurorului general suspendat, Alexandr Stoianoglo.Am susținut de principiu acordarea calificativului, ținând cont de ceea ce a înserat comisia în raportul său, dar și de evaluările efectuate de însăși CSP.Totodată, am anunțat că voi formula o opinie separată concordantă cu privire la hotărârea adoptată de CSP. Or colegii din CSP nu au susținut propunerile mele privind sesizarea ANI referitor la un potențial conflict de interese, dar și inițierea unei proceduri disciplinare având în vedere existența unei multitudini de semne privind comiterea de către Alexandr Stoianoglo a abaterii disciplinare. Considerentele le voi expune în textul opiniei.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*