Natalia Gavrilița anunță compensare facturilor la gazele naturale și energie electrică, părinții care au copii mai mici de doi ani vor primi salarii și alocații mai mari

Prim-ministra Natalia Gavrilița a anunțat noi acțiuni care vor fi întreprinse de Guvern în sezonul rece, redeschiderea școlilor cu prezență fizică a elevilor în sălile de studii, majorarea salariilor pentru medicii cu salarii mici, părinții care au copii mai medic de doi ani și pensionarii vot primi salarii și alocații mai mari, compensarea facturilor la gazele naturale și energia electrică.

Avem in fata o toamna de acțiuni hotarâte pentru ca oamenii, agenții economici și toată societatea să treacă cu bine peste iarna.

Redemaram cu succes activitatea in scoli. Vom continua să întreprindem eforturi pentru ca să avem educație de calitate, cu prezență fizică.

În această toamnă învățătorii, medicii, funcționarii publici, pensionarii cu venituri mici și familiile cu copii până la 2 ani vor primi salarii și alocații mai mari care să-i ajute în perioada rece. –

Vom compensa ca și iarna trecută costurile creșterii preturilor la energie prin programul de reducere a vulnerabilității energetice și compensații în factură.

Vom face din septembrie luna cresterii, luna afacerilor.

Vor fi delegatii de business in Moldova si in strainatate. – Vom lansa “Facem” – un fond important de dezvoltare și investiții în afaceri.

Vom simplifica legile fiscale, cu respect pentru oameni, afaceri si banul public.

Voi continua vizitele in teritoriu sa vorbesc cu oamenii si sa le explic tot ceea ce facem.

Vom avea si sedinte de guvern in plan local. Fiecare om din fiecare localitate a tarii conteaza.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*