Maia Sandu participă împreună cu Nicu Popescu la Adunarea generală a ONU, se va discuta și răspunde despre securitatea țărilor, economia, pacea din Ucraina

Președinta Maia Sandu participă împreună cu ministrul de externa și al Integrării Europene, Nicu Popescu la adunarea generala a Organizației Națiunilor Unite.

Maia Sandu: Am participat astăzi, împreună cu viceprim-ministrul Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, și cu colegii din Delegația Republicii Moldova, la deschiderea lucrărilor Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite. Timp de două zile, mă voi întâlni aici cu partenerii noștri din toată lumea pentru a discuta cum răspundem, solidar, provocărilor economice și de securitate prin care trece astăzi planeta, cum asigurăm pacea, democrația și libertatea tuturor.Tema Adunării Generale ONU din acest an este „Un moment decisiv: soluții transformaționale pentru provocări interconectate”. Miercuri, 21 septembrie, voi prezenta în plenul Adunării opinia Republicii Moldova asupra acestui subiect.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*