Maia Sandu mulțumește României pentru decizia de a livra 30% de energie electrică. Îndeamnă cetățenii sa economisească pe cât e posibil

Președinta Maia Sandu mulțumește României pentru decizia de a livra și a asigura 30% din consumul de energiei electrice de către cetățeni dintre Prut și Nistru. Președinta îndeamnă cetățenii sa utilzezi rațional energia electrica și să scoată din priză aparatele de care nu au nevoie.

Maia Sandu: România ne ajută din nou – de mâine, vom cumpăra electricitate de peste Prut. Decizia Guvernului României vine după ce Ucraina a sistat livrările de curent din cauza atacurilor rusești cu rachete, de la începutul acestei săptămâni.

Mulțumim, România! Apreciem acest ajutor prompt și generos, într-un moment de mare încercare pentru noi. Îndemn cetățenii să economisească, pe cât este posibil, energia electrică și le mulțumesc celor care au răspuns deja apelului autorităților. Facem acest efort împreună, pentru a nu rămâne fără curent, pentru a reduce costurile, dar și pentru viitorul nostru liber. Împreună vom trece de iarna aceasta și vom ieși din ea mai puternici.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*