Ion Sturza: Această doamnă, Maia Sandu, aparent fragilă, că numai fragilă nu e, atrage și convinge o lume întreagă.

Ion Sturza: Această doamnă, Maia Sandu, aparent fragilă, că numai fragilă nu e, atrage și convinge o lume întreagă.

Omul de afaceri, Ion Sturza a scris într-o postare pe pagina sa de Facebook despre meritul președintei Maia Sandu, datorită căruia Moldova are mai multă credibilitate la nivel mondial, suntem de partea corectă a istoriei, în „sânul” lor, al occidentalilor.

Ion Sturza: Meritul Maiei Sandu

Incredibil, dar astăzi toată lumea este cu ochii pe Moldova. Un val de simpatie și susținere excepțională! Liderii mondiali, presa internațională, liderii de opinie, cetățenii simpli vorbesc și acționează cu multă simpatie față de moldoveni.

Această doamnă, Maia Sandu, aparent fragilă, că numai fragilă nu e, atrage și convinge o lume întreagă. Într-un cuvânt, Fenomenul Maia Sandu la nivel global. Nu știu cât de conștientă este dumneaei de acest fenomen. Dar cu siguranță mulți dintre noi, moldovenii, nu prea înțelegem acest lucru.

Da, Moldova nu are forțe militare și economice să facă față unei invazii majore. Conștient sau inconștient, conducerea de azi a moldovenilor a mizat pe unica soluție – simpatia și susținerea lumii civilizate. Și a obținut-o! Astăzi putem să ne relaxăm puțin și să conștientizăm că suntem în „sânul” lor, al occidentalilor. De partea corectă a istoriei! Avem răgaz și condiții să ne ocupăm și de economie, investiții, probleme sociale, educație, cultură, casă, familii, copii. Să ne trăim traiul.

Totul va fi bine, zic eu! Inclusiv să ne ocupăm de construcția politică. Să fie de tot felul – de stânga, de dreapta, naționali și internaționali! Să se confrunte și să câștige alegeri. Doar cu singura condiție – să mențină Moldova în zona lumii civilizate. În Europa.

Avem nevoie de consens național larg în acest sens. Și, repet, totul va fi bine.

P.S. Astăzi, moldovenii au garanții de securitate. Am încheiat citatul. Și rușii știu asta.

Așa că cei cu „pâinea și sarea” în kladovkă turnați un stacan de vodcă și mâncați-o în liniște. Să nu rămâneți păgubiți cumva.

Partajează acest conținut:

1 Comment

  1. Lidia

    DORESC sa ajung ziua REUNIRII BASARABIEI ORFANE CU PATRIA MAMA – ROMÂNIA . Sper mult aceasta misiune sa fie îndeplinită de MAIA SANDU. DOAMNE AJUTA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *