×

A născut la Medpark și a rămas fără Uter. Pe masa de naștere, cu deschidere completă, ești lăsată singură. Externarea a avut loc peste o zi, fără vreo examinare prealabilă, nici o ecografie, totul făcut în grabă

A născut la Medpark și a rămas fără Uter. Pe masa de naștere, cu deschidere completă, ești lăsată singură. Externarea a avut loc peste o zi, fără vreo examinare prealabilă, nici o ecografie, totul făcut în grabă

Un caz revoltător a fost publicat pe o rețea de socializare, totul sa întâmplat la Medpark. Conde.md publică cazul integral fără modificarea textului original.

Autor: Acest text este despre cea mai apropiată ființă din viața mea. Care de aproape 2 ani nu îsi poate reveni din suferință.

Ea așa și nu reușeșete să găsească răspuns la întrebarea: cum e să intri într-un spital internațional perfect sănatoasă, cu o sarcină, a doua în viața sa, fără probleme, și să ieși de acolo o femeie mutilată, fără organele reproductive.

Cât de competenți sunt medicii de acolo care au lăsat-o fără uter? Cum au putut ei să motiveze: dacă nu îți scoatem uterul, tu mori.
Pe parcursul întregii perioade de sarcină a fost supravegheată la Medpark.

Toate testele și investigațiile arătau o viitoare mamă sănătoasă și un prunc sănătos. A avut parte de o naștere naturală, deși a beneficiat de prea puțină atenție din partea medicului care o supraveghease timp de 9 luni de zile.

Medicul, primul lucru pe care il face când te vede, în travaliu, îți rupe apele. În travaliu stai singură, deși existase înțelegerea ca soțul să stea cu ea. Apoi, pe masa de naștere, cu deschidere completă, ești lăsată singură, căci medicul e la consultații, dar moașa aleargă una singură în câteva săli de naștere. Stai pe fotoliul de naștere, moașa spune că ai dilatarea completă, strigi să nu fii lăsată singură și să invite medicul.


Externarea a avut loc peste o zi, fără vreo examinare prealabilă, nici o ecografie, totul făcut în grabă. Chiar așa se cuvine să se întâmple într-un spital internațional?
La câteva zile de la externare, în toiul nopții, porni o hemoragie puternică. A anunțat medicul, care i-a spus să ajungă imediat la spital. Noaptea, la spital, slăbită de fluxul puternic de sânge, constată că medicul nu este și nimeni nu cunoaște dacă va veni noaptea, dimineață sau a doua zi…


Despre cauza hemoragiei a primit niște explicații mincinoase, făt mare, uter mare….toate ecografiile erau făcute la Medpark, timo de 9 luni, arătau uter și placentă sănatoasă, despre făt mare se știa, fătul s-a născut de 4 kg.


Astfel, deși a năsut natural, fără complicații, în a 6-a zi de la naștere a suportat o hemoragie masivă. În noaptea cu pricina, a fost supusă unui chiuretaj ineficient, medicul de gardă a distrus intenționat tot materialul chiuretat, iar în scurt timp i-au fost extirpate organele reproductive. Și asta nu a fost suficient pentru medicii de la Medpark. După intervenție, după extirparea organelor reproductive, au urmat transfuzii de sânge. Chiar și așa, a fost externată în a 3-a zi, cu hemoglobina 70.

Au urmat două săptămâni de febră, teste de sânge foarte rele. Toți medicii de la Medpark dădeau din umeri. I-au fost schimbate trei feluri de antibiotic, în timp ce își hrănea micuța cu lapte matern.

Ar fi multe de spus despre acest caz, care, înțeleg, nu e singurul la acest spital. Deocamdată, recomand să evitați acest spital, dar și pe medicul vedetă, Maxim Calaraș.

Urmărește-ne pe Facebook! Susţinene cu „Like” şi „Share„!

IMPORTANT: Acest caz nu reflectă per general, întreaga activitatea a Spitalului Medpark.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul