DREPTATE pentru cetățeni! Aeroportul Internațional Chișinău a fost întors înapoi statului. Ilan Șor a fost lăsat cu ochii în soare de către Curtea de Apel Chișinău. Hotărârea este definitivă și executorie

Ministrul justiției, Sergiu Litvinenco a anunțat, pe pagina sa de facebook, despre revenirea Aeroportului Internațional Chișinău în proprietatea statului Republicii Moldova, după ce timp de 7 ani s-a aflat în concesia Companiei Avia Invest posesia. Ministrul a felicitat moldovenii pentru reușita de a întoarce un bun strategic pentru stat și rezilierea contractului de concesiune a aeroportului.

Decizia a fost luată astăzi de către judecătorii de la Curtea de Apel Chișinău, decizia este definitivă, irevocabilă, executorie.

Sergiu Litvineco: Aeroportul Internațional Chișinău revine înapoi în proprietatea Statului – decizia Curții de Apel Chișinău luată cu puțin timp în urmă. Definitivă și executorie!

Aeroportul Internațional Chișinău a fost concesionat ilegal de către fugarul Ilan Șor, condamnat la 7 ani de pușcărie cu executare.

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*