Ajută o tânără mămică luptătoare care a fost diagnosticată cu cancer să învingă boala nemiloasă

ECATERINA GURSCAIA este o tânără mămică și jurnalistă care a fost diagnosticată cu cancerul Limfoma.
Tânăra mămică are un băiețel de un ani de zile pe nume Adam, pentru care luptă să trăiască dar și să ajute și alte mame să prevină Limfoma, a creat un grup unde își povestește trista experiență a vieții cu care luptă cu speranță că o va învinge și ajuta la prevenirea și vindecarea acestei boli.
Mămica luptătoare are nevoi de 35.000 de euro pentru a învinge forma de cancer cu care a fost diagnosticată.

SPUNE NUMELE MEDICULUI!
Ieri am primit 20 de mesaje de genul. 20!
Mi-au scris femei care nu mă cunosc, cu o problema similară: ele au depistat ganglioni limfatici măriți și au fost la câțiva medici, însă se tem… să nu pățească la fel, ca mine. Până a dezvolta subiectul, țin să menționez că postările mele din acest grup nu sunt de natură științifică sau medicală.

Eu povestesc despre tot din prisma mea de pacient. Pacient, diagnosticat cu cancer. Deci, întrucât multe femei m-au întrebat cine e acel medic care mi-a pus corect diagnoza, am decis să povestesc aici.

În primul rând vreau sa va spun ca nicio analiza a sângelui nu poate arăta în mod cert ai tu sau nu cancer. Poate fi cancer si cu analize bune.Deci, acel medic este un domn pe care mi l-au recomandat prietenii. El se numește Eugen Condratchi si activează la MedPark. E chirurg.

La consultatie, dumnealui m-a examinat minuțios, mi-a adresat multe intrebari. A avut o atitudine profesionista si încrezătoare. 🩺În urma examinării, domnul doctor a decis sa ma îndrepte la tomografie computerizata. Apoi, dupa ce am primit rezultatul – la punctie (biopsie + citologie). Aceste proceduri sunt necesare pentru a pune diagnoza. Fara biopsie nimeni nu poate spune daca e cancer, sau nu.

Apropo, mă tot gândeam sa spun asta sau nu, dar totuși o să menționez ca puncția propriu-zisă a fost cea mai dureroasă procedura din viață mea. A durat aproape o oră, fără anestezie. Mi-au punctat doi noduli.
Ce trebuie sa știți ganglionii limfatici normali când se inflamează, nu depășesc 1 cm și trec în maxim 2 săptămâni. Ganglionii limfatici se pot palpa la gât, subraț și inghinal.

Va rog frumos sa distribuiți, pentru că informația să ajungă la cât mai mulți oameni.
Dar tu ți-ai palpat ganglionii, dupa ce ai citit postarea mea?

Urmează să trec un tratament în Germania (cu chimioterapie si toate cele), despre care, la fel, voi povesti aici. Atașez rechizitele pentru cei, care vor să contribuie la ajutor.
Orice ajutor contează 🙏🏼 vă mulțumesc DIN SUFLET fiecărui, în parte.
PayPal: https://www.paypal.me/katesmm7
Card:Nr. Cont (IBAN): MD71VI225912005211519456
Beneficiar: ECATERINA GURSCAIA BC „Victoriabank” S.A. SWIFT VICBMD2XNr.
Card: 4779180006077201
https://gofund.me/4377b9c0

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*