Alexandru Jizdan! Imaginile video sunt de acum 10 ani, când nu deținea funcția de ministru de interne

Alexandru Jizdan a posta pe pagina sa de facebook o declarație referitor la clipul video publicat de Dinu Plîngău. Jizdan a scris că scopul clipului video este pentru a crea știri șoc, clipul video este acum 10 ani, când nu deținea funcția de ministru și deputat.

Suntem în campania electorală, iar asta înseamnă că din orice se pot face așa zise “știri shok”. Un deputat a publicat imagini video în care sunt vizat și pentru că e firesc să se regăsească în aceste știri și reacția mea, vin cu o precizare în acest sens.

Acestea datează din perioada când eu nu dețineam funcția de ministru și nici nu eram deputat, cu cel puțin 10 ani în urmă.
În perioada activității mele operative am avut comunicare și relații cu diferite persoane, inclusiv actuali politicieni. În acele timpuri mergeam la tir de 3 ori în săptămână, acolo am întâlnit diferiți oameni. Nu prea înțeleg în ce constă uimirea deputatului care a postat aceste imagini, atâta timp cât în ele câteva persoane se află la trageri pe un poligon.
Nu cred că e cazul să explic ce presupune activitatea specială de investigații și alte dedesubturi din acest domeniu.Ce ține de relația cu Usatâi, am mai comentat acest subiect când în public au mai apărut informații despre întâlnirile noastre. Reiterez, acestea s-au întâmplat prin prisma activității mele și nu au avut nici o influență asupra domeniului pe care l-am gestionat.
Recomand celor care încearcă să pună accente eronate și să influențeze opinia publică, să caute ilegalități și probe legate de încălcarea legii, dar nu arhive de la trageri, zile de naștere, sau întâlniri la cafea. Astfel de amintiri are fiecare politician, care nu s-a născut în Parlament și care are dreptul să comunice și să se întâlnească cu cine vrea el.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*