Alina Tanschi a venit din Germania pentru a activa ca stagiar la Președinția Republicii Moldova. Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume!

Președinția Republicii Moldova a decis să prezinte tinerii curajoși care au decis să fac trei luni de practică în cadrul instituției prezidențiale condusă de președinta Maia Sandu. Alina Tanschi este pasionată de afaceri europene, studii politice și drepturile omului, își face studiile de licență în Relații Internaționale la Universitatea de Științe Aplicate Rhine-Waal din Kleve, Germania, în cadrul președinției va activa în echipa de comunicare, Alina se va ocupa de gestionarea rețelelor de socializare, dar și de prezentarea activităților la care participă stagiarii.

Odată cu lansarea programului de stagii din cadrul Președinției Republicii Moldova, ne-am propus să îi prezentăm pe cei 20 de tineri care s-au alăturat echipei noastre pentru o perioadă de trei luni. Astăzi vă invităm să o cunoașteți pe Alina Tanschi, stagiară în cadrul Direcției Informare și comunicare cu mass-media. Se arată în comunicatul emis de serviciu de presă al Președinției.

Alina își face studiile de licență în Relații Internaționale la Universitatea de Științe Aplicate Rhine-Waal din Kleve, Germania. Este pasionată de afaceri europene, studii politice și drepturile omului. Anterior, ea a efectuat un stagiu la Ministerul Sănătății și a participat la numeroase simulări ale activității ONU, unde era responsabilă de promovarea evenimentului în mediul online și offline. Ulterior, Alina a continuat să acumuleze experiență în domeniul marketingului, gestionând activitatea pe rețelele de socializare a mai multor start-up-uri din Berlin.

La stagiul nostru, tânăra a depus dosarul pentru a acumula mai multă experiență în domeniul comunicării politice și instituționale, și cunoaște mai bine activitatea unui funcționar public. În echipa de comunicare, Alina se va ocupa de gestionarea rețelelor de socializare, dar și de prezentarea activităților la care participă stagiarii.

Motto-ul Alinei: „Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume!”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*