Ana Calinici îi provoacă dureri de cap lui Munteanu: Noi am găsit niște ruine, trebuie dintâi să curățim și apoi să construim

Deputata PAS, Ana Calinici i-a provocat durei de cap lui Iurie Munteanu, fostul comunist acuzând că guvernul nu ar fi realizat nimic în primele o sută de zile și nu ar fi avut un plan de guvernare. Deputata PAS i-a răspuns că au lăsat doar ruine cât au fost la guvernare și au lăsat moștenire doar dezastre în acest stat. Discuțiile au avut loc în studioul TV8.

Vorbim despre plan, este absurd … cum să nu fie plan, este absurd și nici nu vreau să comentez. În al doilea rând, în 100 de zile foarte multe este suficient pentru un om să facă ceva, dar ce am moștenit noi?

Eu cred că noi nu am uitat ce situație dezastruoasă este în țară datorită politicilor desfășurate pe parcursul a treizeci de ani, este diferență. Noi am găsit niște ruine, noi de fapt trebuie dintâi să curățim și apoi să construim.

Legat de perisabilitatea legii, schimbărilor legii, noi spre deosebire de alte parlamente am introdus consultările publice, dezbaterile publice. Ne consultăm cu societatea civilă, anunță despre proiectele pe care vrem să le facem, ieșim public, comunicăm despre asta și totodată ne ținem de programul de guvernare. Ce am promis, spre asta mergem.

Ana Clinici este deputată PAS din 2021, anterior a activat în calitate de expert în parlamentul de la București.

Iurie Munteanu este fost deputat comunist, la moment activează în partidul neo marxist creat de fosilă rusă a lui Tkaciuk.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*