×

Andrei Spînu: Vom câștiga alegerile, vom avea cele mai multe primării. Eu sunt sigur că asta se va întâmpla

Andrei Spînu: Vom câștiga alegerile, vom avea cele mai multe primării. Eu sunt sigur că asta se va întâmpla

Vice-premierul, Andrei Spînu ,a declarat că Partidul Acțiune și Solidaritate și-a propus să câștige cele mai multe primării dintre Prut și Nistru, (teritoriu controlat de administrația de la Chișinău), alegerile vor avea în toamna anului curent. Declarațiile au fost făcute la emisiunea moderată de jurnalistul Gheorghe Gonța.

Noi ne pregătim în toată țara. Vom câștiga alegerile, adică vom avea cele mai multe primării. Eu sunt sigur că asta se va întâmpla.” A declarat Andrei Spînu.

Spînu a declarat că Partidul Acțiune și Solidaritate va avea cei mai mulți primari aleși pe listele sale la alegerile locale din 2023. PAS își propune să câștige alegerile locale în municipiul Bălți și Chișinău.

”Ce ține de alegerile locale noi avem colegi, mă refer deja membri de partid sau care dețin funcția de primar cu prima șansă să câștige în primăriile lor, dar avem foarte multe persoane care vor decide să candideze din partea Partidului Acțiune și Solidaritate.” A dezvăluit Andrei Spînu.

”Eu o să vă dau doar un exemplu, noi chiar și în aceste crize am lăsat cel mai mare program de dezvoltare, Satul European, 492 își realizează proiecte de dezvoltare locală.” A precizat Spînu.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul