Andrei Spînu: „Vom face drumuri, numai să avem pace.” Primarii cer includerea mai multor sectoare de drum în programul lucrărilor

MInistrul Andrei Spînu, s-a aflat astăzi în satul Colibași, raionul Cahul unde s-a întâlnit cu 15 primari, în cadrul discuțiilor a promis ca se va face drumuri, numai să avem pace. Primarii au solicitate includerea mai multor sectoare de drum în programul lucrărilor de proiectare a drumurilor publice naționale de anul acesta.

„Vom face drumuri, numai să avem pace”. Asta am spus azi la Colibaş, raionul Cahul, unde am avut o întâlnire cu 15 primari din satele din Lunca Prutului, după ce am primit mai multe sesizări în privința calității proaste a drumurilor de la sud.” A declarat Andrei Spînu.

Grupul de primari au solicitat includerea drumurilor republicane R32 M3-Vulcăneşti-Cahul-Taraclia (sectorul Lebedenco-Gavanoasa) şi R34 Hânceşti-Leova-Cahul-Giurgiuleşti (sectorul Cahul-Giurgiuleşti) în programul lucrărilor de proiectare a drumurilor publice naționale pentru anul acesta.” Se arată în declarația lui Spînu.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*