Anglia Lockdown 2021. Boris Johnson a plasat Anglia într-un blocaj complet de șase săptămâni

Boris Johnson a plasat Anglia într-un blocaj complet timp de șase săptămâni luni seara, deoarece medicii de top din Marea Britanie au avertizat că NHS va fi copleșit în 21 de zile fără măsuri mai dure.

Într-o discurs sumbru televizat, prim-ministrul a declarat că națiunea se află într-un „moment critic” și se va confrunta cu multe săptămâni grele înainte, spitalele având deja cu 40% mai mulți pacienți decât în ​​primul vârf din aprilie.

Noul blocaj a intrat în vigoare luni seara, cu reglementări legale preconizate marți. Vor fi aplicate cel mai devreme până la mijlocul lunii februarie.

Orice persoană din Anglia trebuie conform legii să rămână acasă, cu excepția cazului în care pleacă din casă din motive restricționate aprobate de guvern.

Care includ exerciții în aer liber, cumpărături pentru alimente și alte elemente esențiale, cum ar fi medicamente.

Mers la muncă dacă este imposibil să o faci de acasă.
Plecați de acasă pentru a oferi îngrijire unei persoane vulnerabile sau participați la programări medicale sau solicitați îngrijiri medicale.

Școlile au fost închise sub blocare

În ciuda spuselor premierului duminică că școlile erau „sigure”, toate școlile, colegiile și universitățile vor închide marți în Anglia, cu excepția copiilor lucrătorilor cheie și a tinerilor vulnerabili.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*