×

Apel disperat pentru ajutor: Mamă cu copil mic rămasă fără cărucior după ce a fost incendiat intenționat

Apel disperat pentru ajutor: Mamă cu copil mic rămasă fără cărucior după ce a fost incendiat intenționat

O locuință din Chișinău a devenit scena unui incident șocant, în care un cărucior pentru copii a fost incendiat intenționat în scara blocului.

În urma incidentului petrecut în noaptea trecută, o mamă cu un copil mic a fost nevoită să ceară ajutor comunității online, după ce căruciorul familiei a fost distrus în totalitate de flăcări.

Femeia a postat un mesaj emoționant pe o platformă online, rugându-i pe cei care pot să ofere sprijin să doneze un cărucior pentru bebelușul ei. În mesajul postat, aceasta relatează cu tristețe că cineva a dat foc intenționat căruciorului în scara blocului, lăsându-i familia în dificultate financiară.

Mama a scris: „Buna ziua draga grupa, cer ajutor, daca cineva are un carucior pentru bebelusi si ne poate oferi, va voi fi foarte recunoscator. Cert este ca in seara asta cineva a dat foc caruciorului nostru in intrare, a ars pana la pamant, au ramas doar rotile si cadrul, momentan nu am banii necesari pentru al cumpăra. Va multumim pentru intelegere.”

Screenshot_20231205_081959_Facebook-1-719x1024 Apel disperat pentru ajutor: Mamă cu copil mic rămasă fără cărucior după ce a fost incendiat intenționat

În speranța de a primi sprijin din partea comunității, această mamă traversează momente dificile și se bazează pe bunătatea și generozitatea celor din jur pentru a oferi un nou cărucior copilului ei.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul