VIDEO! Arnold Schwarzenegger către Putin: Tu ai început acest război. Tu conduci acest război. Poți opri acest război. Fiecare glonte tras, este tras în surorile voastre

Cunoscutul actor american Arnold Schwarzenegger ia transmis un mesaj lui Vladimir Putin, cerându-i să renunțe la ambițiile sale bolnave și să oprească războiul. A avut și un mesaj către soldații ruși: fiecare glonte tras, este tras în frații voștri, mamele, surorile voastre. Vă prezentăm clipul video mai jos în limba engleză, rusă și textul în Lima Română:

Știu că guvernul dumneavoastră v-a spus că este un război pentru denazificarea Ucrainei. Denazify Ucraina?. Nu este adevărat. Ucraina este o țară cu un președinte evreu, un președinte evreu, aș putea adăuga, al cărui tată trei frați au fost uciși cu toții de naziști.

Vedeți, Ucraina nu a început acest război. Nici naționaliștii sau naziștii. Cei de la putere la Kremlin au început acest război. Acesta nu este războiul poporului rus. Nu. De fapt, lasă-mă să-ți spun. Ceea ce ar trebui să știți este că națiunile de la ONU au votat că Rusia este agresorul.
Au cerut acesteia să-și îndepărteze trupele imediat. Doar patru țări din întreaga lume au votat cu Rusia. Acesta este un fapt. Vedeți că lumea s-a întors împotriva Rusiei, deoarece este din acțiunile sale în Ucraina. Blocuri întregi au fost aplatizate de artileria rusă și bombe, inclusiv un spital de copii și o maternitate. Trei milioane de refugiați ucraineni, în principal femei, copii și bătrâni, au fugit din țara lor. Și mulți alții încearcă să caute să iasă.

Este o criză umanitară.
Din cauza brutalității sale, Rusia este acum izolată de societatea națiunilor. De asemenea, nu vi se spune adevărul despre consecințele acestui război asupra Rusiei. Îmi pare rău să vă spun că mii de soldați ruși au fost uciși. Au fost prinși între ucrainenii care luptă pentru patria lor și conducerea rusă care luptă pentru cucerire.

Cantități masive de echipamente rusești au fost distruse sau abandonate. Distrugerea pe care bombe rusești plouă asupra civililor nevinovați a indignat lumea, cele mai puternice sancțiuni economice globale luate vreodată au fost impuse țării dumneavoastră. Cei care nu merită, de ambele părți ale războiului vor avea de suferit.

Guvernul rus a mințit nu numai cetățenii săi, ci și soldații săi. Unii dintre cursanți li s-a spus că vor lupta cu naziștii. Unii li s-a spus că ucrainenii îi vor saluta ca pe niște eroi. Iar unora li s-a spus că pur și simplu merg la exerciții. Nici măcar nu știau că intră în război. Iar unora li s-a spus că sunt acolo pentru a-i proteja pe etnicii ruși din Ucraina.
Nimic din toate acestea nu este adevărat.

Cert este că soldații ruși s-au confruntat cu o rezistență acerbă din partea ucrainenilor care vor să-și protejeze familiile și țara. Când văd bebeluși scoși din ruine, cred că mă uit la un documentar despre ororile celui de-al Doilea Război Mondial, nu la știri de astăzi.
Acum, lasă-mă să-ți spun. Când tatăl meu a sosit la Leningrad, era cu totul entuziasmat de minciunile acestui guvern. Și când a plecat din Leningrad, a fost rupt fizic și psihic. Și-a trăit tot restul vieții în durere. Durere de la spatele rupt. Durerea de la schijele care i-a amintit mereu de acei ani groaznici. Și durerea din vinovăția pe care o simțea. Soldaților ruși care ascultă această emisiune, știți deja mult din adevărul pe care l-am spus. Ai văzut-o cu ochii tăi. Nu vreau să fii zdrobit ca tatăl meu.
Acesta nu este un război pentru a apăra Rusia pe care au luptat-o ​​bunicii sau străbunicii tăi. Acesta este un război ilegal. Viețile voastre, membrele de turneu, viitorul vostru sunt sacrificate pentru un război fără sens, condamnat de întreaga lume. Acum, celor de la putere de la Kremlin, permiteți-mi să vă întreb, de ce i-ați sacrifica pe acești tineri pentru propriile voastre ambiții?

Soldaților care ascultă asta, amintiți-vă că unsprezece milioane de ruși au legături de familie cu Ucraina. Deci, fiecare glonț pe care îl împuști, împuști un frate sau surori. Fiecare bombă sau fiecare obuz care cade nu cade asupra unui inamic, ci asupra școlii, a unui spital sau a unei case.

Știu că poporul rus nu știe că se întâmplă astfel de lucruri. Așa că îndemn poporul rus și soldații ruși din Ucraina să înțeleagă propaganda și dezinformarea care vi se spune. Vă rog să mă ajutați să răspândesc adevărul. Lasă-ți colegii ruși să cunoască catastrofa umană care se întâmplă în Ucraina.


Și președintelui Putin, îi spun: ați început acest război. Tu conduci acest război. Poți opri acest război.

Permiteți-mi să închei cu un mesaj către toți rușii care au protestat în stradă împotriva invaziei Ucrainei. Lumea ți-a văzut curajul. Știm că ai suferit consecințele curajului tău. Ai fost arestat. Ai fost închis. Și ai fost bătut. Sunteți noii mei eroi. Ai puterea lui Yuri Petrovici Vlasov. Ai adevărata inimă a Rusiei. Dragii mei prieteni ruși, Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*