Bălțenii nu o vreau pe Tauber: Ea nu e pentru popor, e pentru furat. ,,Eu sunt pentru ca pe ea să o scoată din cursă. Personal eu sunt pentru Marina Tauber! Cu excepția ei, alte candidaturi valabile nu mai sunt.”

Municipiul Bălți, se află într-o dilemă fără precedent în urma deciziei Comisiei Electorale Centrale care a votat excluderea din cursa electorală a candidatei Marina Tauber la funcția de primar, decizia finala va fi luată de judecătorii de la Bălți sau Chișinău. NordNews a realizat un reportaj în care au întrebat bălțenii ce opinie au despre excludere Marinei Tauber.

,,Eu sunt pentru ca pe ea să o scoată din cursă. Pe mine nu mă impresionează vârsta ei…tot ce spunea ea sunt doar niște promisiuni. Oamenii nu mai au încredere după atâtea minciuni și neîndeplinirea promisiunilor. Da, eu vreau ca pe ea să o scoată din cursa electorală.

,,Pentru! –De ce? –Deatîta!  Ea nu este un deputat cinstit, ea a fost cu socialiștii, acuma eu nu știu cu cine e, și deatîta. Ea nu e pentru popor, e pentru furat.

,, Dumneaei nu cunoaște orașul nostru, în primul rând, și trebuie să fie un primar care trăiește pe loc, el știe problemele orașului, cum a fost domnul Usatîi, ca el cred că nu o să fie niciunul. Dar dumneaei ce cunoaște? ”

,,Dacă persoana a participat, trebuiau să o lase să participe până la urmă. Dacă a ieșit pe primul loc, deja să căutăm careva lacune care au fost. Trebuia de la bun început să verifice tot amănunțit, de văzut și de făcut corect.

,,Eu sunt contra! Personal eu sunt pentru Marina Tauber! Cu excepția ei, alte candidaturi valabile nu mai sunt.

,,Eu sunt pentru ca Marina Tauber să devină primar! –De ce? –Pentru că este un conducător bun.”, au spus oamenii.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*