Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare oferă un împrumut de 23,5 milioane Euro operatorului feroviar național „Calea Ferată din Republica Moldova”

Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) a anunțat luna trecută că oferă operatorului feroviar național „Calea Ferată din Republica Moldova” un împrumut suplimentar de 23,5 milioane EUR pentru modernizarea infrastructurii esențiale.În 2017, BERD și UE au alocat 110 milioane EUR pentru modernizarea căilor ferate, achiziționarea de material rulant nou și reformarea întreprinderii de stat. Datorită sprijinului UE, țara a achiziționat 12 locomotive noi.

Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) a anunțat luna trecută că oferă operatorului feroviar național „Calea Ferată din Republica Moldova” un împrumut suplimentar de 23,5 milioane EUR pentru modernizarea infrastructurii esențiale.

În 2017, BERD și UE au alocat 110 milioane EUR pentru modernizarea căilor ferate, achiziționarea de material rulant nou și reformarea întreprinderii de stat. Datorită sprijinului UE, țara a achiziționat 12 locomotive noi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*