BOMBĂ! Natalia Morari vroia să devină Președinta Moldovei, victoria Maiei Sandu și PAS a fost extrem de descurajantă?

Nata Albot a declarat în cadrul emisiunii Internetu Grăiește despre cum jurnalista Natalia Morari și-ar fi dori ca Maia Sandu să piardă în fața lui Dodon în cursa pentru pentru președintele Moldovei. Morari se visa președintă de stat, dar victoria Maiei Sandu și a PAS-ului au descurajat-o.

Un alt lucru pe care mulți din oamenii care erau din preajma Nataliei Morari îl știau, pentru că ea nu-l ascundea, de exemplu eu am fost în acea gașcă în care Natalia foarte deschis a spus că ea vrea să devină președinta Republicii Moldova.

Avea o ambiție foarte onestă pe care o vocifera și considera că televiziunea o va ajuta la un moment dat, creditul pe care-l acumulează să-l folosească pentru a intra într-o campanie electorală. Asta nu este rău, asta este minunat.

Unele voci spun că victoria covârșitoare a Maiei Sandu, partidului PAS, a fost extrem de descurajantă pentru un om care se visa în politică. Înțelegând că dacă mai câștiga Dodon, puteai pe urmă într-o altă campanie să vii și să-i faci o concurență onorabilă.

Dar atunci când câștigă Maia Sandu și partidul său, un om ar putea să zică: îi cam greu cu ăștia de concurat din postura de jurnalist, matincă totuși de investit în viața personală. Așa o ipoteză există în unele cercuri.

Declarația este făcută la minutul 1:55:40.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*