Boxerul Dumitru Bivol la învins pe mexicanul Saul Alvarez întru meci de zile mari care a avut loc în Las Vegas

Boxerul de origine moldoveană-coereană, Dumitru Bivol la învins pe boxerul mexican Saul Alvarez în meciul care a avut loc în orașul american, Las Vegas. Dumitru Bivol la învins pe Saul Alvaez cu un scor strâns de 115-113, astfel și-a păstrat titlul de WBA la categoria grea.

Lupta a fost foarte strânsă, la anunțarea scorului, Dumitru Bivol a rămas uimit că a acâștigat dar este mândru ca putut să obțină cea mai frumoasă victorie de până acum, astfel îmbunătățânduși recodurl de 20-0. Puterea, deimensiunea și viteaza boxerului Bivol a făcut diferența în acestă luptă care ia adus o pierdere majoră lui Saul Alvarez și o față umflată și plină de vânătăi, tăieturi.

Tatăl lui Dumitru Bivol este Iurie Bivol, etnic român și vorbitor de limba română, născut în Republica Moldova, iar mama sa este de etnică coreiană, născută în Kazahstan, ambii sau cunoscut la studii iar după ce ao absolvit și căstorit s-au mutat în Kârgâzstan. La vârsta de 11 ani a lui Dumitru, părinții au decis să se mute și locuiască în Federația Rusă.

Dumitru Bivol nu a uitat că este de etnie român din Republica Moldova și a adresat un mesaj de mulțumire tuturor celor care l-au susținut.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*