Breaking: Trupele militare a Federație Ruse au pătruns și pe teritoriul regiunii Kiev

Trupele ruse au preluat controlul unei porțiuni a autostrăzii M02 Kiev-Moscova din regiunea Sumî. Acest lucru a fost anunțat de șeful Administrației Regionale de Stat Sumî, Dmitri Zhivitsky.

„Situația de astăzi pe teritoriul regiunii Sumî este complicată. Acum există bătălii în orașul Ohtîrka, a avut loc o bătălie în Konotop, lângă Sumî, orașul Glukhov a trecut printr-un „tranzit”. Trupele ruse controlează ruta de la granița cu Federația Rusă – autostrada Kiev-Moscova ”, șeful Administrației Regionale de Stat Sumî.

Trupele militare a Federație Ruse au pătruns și pe teritoriul regiunii Kiev

Serviciul de Grăniceri al Ucrainei raportează că o coloană de blindate a Federației Ruse a intrat pe teritoriul Ucrainei din direcția Belarus, atacând Punctul de trecere al frontierei Ucraineano – Belarus Vilcha

Grănicerii și polițiștii ucraineni continuă lupta cu forțele inamice în această regiune.

În aceași ordine de idei, sursa informează că au fost efectuate atacuri cu rachete de tip GRAD asupra punctului de trecere a frontierei Mlachivka din regiunea Jitomir.

Trecerea elicopterului de atac Ka-52 „Aligator” al Forțelor Armate ale Federației Ruse peste Mezhyhirya cu împușcare de „termice”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*