Ca pe vremea lui STALIN! Militarii ruși au răpit doi primari ucraineni pentru că nu au vrut să colaboreze cu ei, pe unul îl torturează

Forțele ocupante rusești au răpit doi primari din orașele ocupate Dniproprudny, Evgheni Matveev și Melitopol, Ivan Feodorov, acum încearcă să își pună marionetele în funcție de conducere a orașele ocupate. În Melitopol a fost impus în calitate de primar Galina Danilcenko, fostă membră în Consiliul municipal, aceasta a cerut în cadrul unei apariții televizate ca cetățenii să nu iasă să protesteze împotriva asasinilor lui Putin. Consiliu a votat că orașul aparține conducerii Ucrainene.

Ministerul de Externe ucrainean a declarat că nu se cunoaște locul aflării lui Ivan Feodorov, dar este torturat după ce a refuzat să colaboreze cu armata lui Putin.

Regimul sovietic comunist în frunte cu criminalul de război Stalin după ce a ocupat țările din Europa de est a început să elimine fizic funcționarii de stat, primari, președinți, deputați, consilieri, preoți, aceștia fiind întemnițați, trimiși în Siberia sau omorâți direct, apoi în locul lor au fost impuși marionetele sistemului criminal sovietic.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*