Ce ține de dosare, ce pot să îmi incrimineze mie? Sacoșa ceea, ”Kuliokul”. Eu rămân în Republica Moldova

„Mulți sperau că m-am dus din țară, inclusiv din oponenții politici. Eu nu am de gînd să plec din țară. Eu am văzut că unii au spus că gata Dodon și-a luat cetățenia Federației Ruse. Nu am cetățenie altui stat și nici nu intenționez, cetățenia rusească poate să îmi trebuiască în caz dacă voi dori să fiu angajat într-o companie de stat în Rusia, dar nu am așa planuri.

Eu rămân în Republica Moldova. Oferte sunt, de aceea am decis să rămân în țară. Familia tot e aici, doar acel mare învață la Kazani, la universitate, dar acum este aici că face online orele. De aceea sunt pe loc, sunt alături de colegii din partid, avem foarte mult de lucru.

Ce ține de dosare, eu am fost patru ani președinte al Republicii Moldova, dintre care doi ani am luptat cu regimul cel care a fost, cunoaștem cu toții care a fost, ce pot să îmi incrimineze mie? Scaoșa ceea, ”Kuliokul”. Ce este acolo în dosar?

Un personaj politic care era sub presiune, să fugă din Moldova, să încerce să transmită ceva unui politician care nu acceptă și tot asta filmează cu cameră ascunsă care nu era autorizată care nu poate fi utilizată în procese penale, și toți lucru asta cunosc, asta este un fake, care a fost ridicat în public cu scopul de a favoriza pe cineva la alegeri prezidențiala. Gata nu au nimic. Dacă aveau ceva demult făceau tot felul de mișcări.

Eu am refuzat la mandatul de deputat, adică nu am imunitate parlamentară, nu mă ascund după imunitate, nu m-am dus din țară, am fost o săptămână jumătate, am discutat cu partenerii ruși și am revenit în țară, care imunitate?”.

Pune Like / Distribuie Știrea

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*