Cinci primari din Strășeni au părăsit PD, motivând că interesele politicienilor nu coincid cu aspirațiile aleșilor locali și cetățenilor, pe care ei le reprezintă.

Cinci primari au părăsit Partidul Democrat motivând că interesele politicienilor nu coincid cu aspirațiile aleșilor locali și cetățenilor, pe care ei le reprezintă. Aleșii locali au trimis o declarație OTS prin care își anunțau decizia. Primarii care au părăsit PD sun din următoarele localități:
Greblești – Aliona Chircu;
Rădeni – Petru Răbdău;
Codreanca – Mihai Cotelea;
Gălești – Budu Nicolae;
Pănășești – Valeriu Bujoreanu
Consilierului raional – Alexandru Trohin.


Aducem la cunoștința dumneavoastră domnule Președinte a Organizației Teritoriale Strășeni că o parte din primarii PDM, consilieri municipali, consilieri raionali, în contextul evenimentelor, care au loc în țară, și proceselor în interiorul PDM, având în vedere specificul viitoarelor alegeri parlamentare precum și obligația noastră fața de cetățenii, care au dat vot de încredere în alegerile locale din anul 2019, considerăm oportun de a ne retrage din tot procesul politic.

În calitate de primari, consilieri aleși dorim să realizăm promisiunile pe care le am făcut.
Spre regret, constatăm, că în majoritatea partidelor politice nu mai există viziune, program, real de dezvoltare economico-socială și nici un sprijin pentru cetățeni, iar interesele politicienilor nu coincid cu aspirațiile aleșilor locali și cetățenilor, pe care ei le reprezintă.
În acest context declarăm că ne retragem, conștienți de pierderea a tot ce numim suport politic din partea PDM și ne declarăm independenți.
Retragerea noastră din PDM nu înseamnă că renunțăm la angajamentele făcute în fața cetățenilor.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*