Compromat Video! Usatîi alături de Jîzdan trage din arme grele în stil mafiot în timp ce spune că vine după Borika

Renato Usatîi a fost filmat într-un clip Video alături de Damir și Jizdan în timp ce trage bucuros din mai multe arme de foc și face amenințări către un anumit Borika și oricui i se poate întâmpla.

EXCLUSIV // ”Я потенциально опасен”. Usatîi și prietenii lui Plahotniuc – Damir și Jizdan – făceau amenințări și trăgeau din Kalashnikov, cât noi luptam cu regimul în stradă. Scrie deputatul Platformei DA, Dinu Plângău.

Usatîi a fost prieten cu toți oligarhii. Consilierul lui Filat. Prieten cu Plahotniuc, care i-a permis să se întoarcă în 2015. Are relațiile strânse cu Platon. Apropo, amândoi insistă că Laundromatul nu este o crimă. A

Usatîi l-a susținut în 2016 pe Dodon. E bun un prieten cu Vâlcu, partenerul lui Nichiforciuc, care acum îl sprijină pe Dodon. Au fost vecini la Moscova.Usatîi este prieten cu Damir. Datorită căsătoriei surorii sale, a reușit să aibă o firmă-capușă pe lângă Calea Ferată Rusia.

Apropo, Iacunin a demisionat în legătură cu multiple scandaluri privind aceste firme.Oare chiar crede cineva că acest individ, care de două ori a fugit din țară, abandonându-și echipa, poate fi un partener stabil și sincer pentru o coaliția proeuropeană și democratică?

Usatîi, atunci trebuia să agiți pumnii – pe vremea lui Plahotniuc, nu să dai mâna cu el și cu prietenii lui. Noi ne luptam aici, iar tu făceai filmări de la Moscova și Dubai – asta e diferența.Întrebare pentru naivi: atunci când vom avea o justiție adevărată în Moldova, cum credeți, Usatîi va sta aici sau va fugi din nou din țară? Nu putem lăsa viitorul țării la mâna unui bandit cu cheița la Moscova și în buzunarul oligarhilor.

Trebuie să ieșim cu toții la vot pentru a asigura o coaliție proeuropeană și democrată. #PlatformaDA este garanția că astfel de bandiți nu vor pune mâna pe putere.Avem de ales între o Moldovă europeană, pro-democrată și o Moldovă a anilor ’90, unde, vorba clasicului, dreptatea cică se face, mai nou, cu Kalashnikov.Hai să facem o faptă bună și să nu-i dam acces lui Usatîi la bugetul național.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*