×

Corneliu Botgros: Corupția care este acum, la cel mai înalt nivel, nu poate fi distrusă într-un an, doi. Nu sunt atâția oameni care să poată realiza proiectul acesta

Corneliu Botgros: Corupția care este acum, la cel mai înalt nivel, nu poate fi distrusă într-un an, doi. Nu sunt atâția oameni care să poată realiza proiectul acesta

Dirijorul ”Orchestrei Lăutarii”, Corneliu Botgros a declarat într-un podcast de pe platforma Youtube că Moldova a ales calea spre Uniunea Europeană, pentru că cetățenii asta au ales. Problemele cu care se confruntă societatea de astăzi s-au adunat de circa 35 de ani, oricine nu are veni la guvernare nu poate distruge corupția și rezolva problemele acumulate într-un an dau doi. Trebuie răbdare.

Corneliu Botgros: Din ’91, încoace așteptăm vremuri bune. Eu încă sunt în speranța că se poate, da’ să vedem… Noi mergem spre Europa… La noi foarte greu se mișcă lucrurile din cauză că toate probleme adunate sunt din 91 încoace, probabil și mai devreme, de prin anii 88 – 89.

Corupția care este acum, la cel mai înalt nivel, nu poate fi distrusă într-un an, doi, nu ai cum. Să procedăm ca mafioții din Italia, ai luat și ai împușcat omul și nu mai există corupție. Noi nu suntem în epoca aceea, medievală.

La noi sunt probleme prea mult adunate în acești ani, oricine nu ar veni la guvernare nu distruge sistemul ăsta într-un an sau doi, nu are cum. Nu sunt atâția oameni care să poată realiza proiectul acesta de distrugere totală a corupției, noi nu avem atâția oameni. Da eu zic că răbdare trebuie… 32 de ani am avut răbdare, dar acum într-un an nu mai avem? Hai să fim serioși.

Corneliu Botgros este fiul maestrului Nicolae Botgros și a regretatei interpretă de muzică populară Lidia Botezatu.

Partajează acest conținut:

Un comentariu

comments user
Diana

Dar cum pot privi acest podcast? cum se numeste???

Publică comentariul