VIDEO! Cozi kilometrice spre Chișinău, sute de mașini stau blocate în trafic. Moldovenii întâmpină Dificultăți în drumul de la Orhei spre Capitală după Sărbătorile de Crăciun

VIDEO! Cozi kilometrice spre Chișinău, sute de mașini stau blocate în trafic. Moldovenii întâmpină Dificultăți în drumul de la Orhei spre Capitală după Sărbătorile de Crăciun

Segmentul rutier R16, care leagă localitățile Ratuș și Peresecina pe direcția Bălți – Orhei – Chișinău, a devenit scenariul unui veritabil coșmar pentru șoferii care se întorc spre Capitală astăzi. Cozile infernale s-au format din cauza zăpezii abundente așternute pe carosabil, transformând drumurile în adevărate provocări pentru circulație, din imagini se pot vedea șirul de autoturisme care nu are un capăt.

Moldovenii, care au sărbătorit Crăciunul pe stil vechi la părinți și rude, se confruntă cu dificultăți majore în drumul de întoarcere acasă. Zăpada densă și condițiile meteorologice nefavorabile au transformat șofatul într-o provocare, iar cozi kilometrice se întind pe R16, blocând traficul în direcția Chișinău.

Un șofer a postat pe internet un clip video ilustrativ al situației precare de pe drum, subliniind dificultățile întâmpinate de participanții la trafic. Din cauza condițiilor meteo, circulația devine impracticabilă, iar șoferii se confruntă cu probleme serioase de deplasare.

Se recomandă tuturor participanților la trafic să manifeste prudență sporită, să adapteze viteza la condițiile meteo și să evite deplasările pe acest segment rutier în măsura posibilului, pentru a evita situații periculoase și a reduce riscul de accidente.

Traseu R-6, perimetrul cuprins între localitățile Măgdăcești și Gornoe, direcția de deplasare spre municipiul Chișinău

Din cauza fluxului mare de mașini traficul este îngreunat.

Urmărește-ne pe Facebook! Susţinene cu „Like” şi „Share„!

Partajează acest conținut:

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *