Decizie! Putin declarat CRIMINAL de război, de către Biden. Tribunalul de la Haga ordonă stoparea războiului. Pedeapsa cu moartea ar putea fi votată în Rusia

În ultimele zile acuzațiile sunt tot mai dure între Moscova, acoliții săi și comunitatea internațională în urma războiului ruso-ucrainean în urma cărui mor civili ucraineni, pentri care și copii.

Președintele american Joe Biden l-a declarat pe Vladimir Putin criminal de război, după ce cel din urma a refuzat să să oprească invazia. ”Cred că este un criminal de război” a declarat Biden. Purtătorul de cuvânt a lui Putin, Dmitri Peskov a calificat declarațiile lui Biden ”o retorică ne acceptabilă”

Curtea Internațională de Justiție de la Haga ia ordonat lui Vladimir Putin să oprească războiul din Ucraina și să-și retragă trupele, în decizie s-a specificat că Rusia nu a prezentat nici o dovadă care să justifici această invazie. Această decizie poate avea efect ulterior cu începerea investigarea crimelor de război, condamnarea Rusiei, despăgubirea Ucrainei pentru distrugerile făcute de către Moscova.

Vladimir Putin consideră că invazia decurge conform planului pus la punct la Moscova, oare șeful de la Kremlin are inclus în plan distrugerea orașelor și uciderea maturilor, bătrânilor, copiilor?

Între timp Jirinovski s-a trezit din coma indusă artificială, doar că în altă lumea și vrea să participe la epurarea cetățenilor ruși care nu gândesc și nu sunt de acord cu Putin, politicianul vrea organizarea unui referendum în care să fie aprobat pedeapsa cu moartea sub pretextul de îmbogățire ilicită, corupție, pedofilie, terorism și alte crime grave. În Rusia când sistemul vrea să scape de cineva, se fabrică orice dosar și repede este lichidat.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*