Deputatul PAS, Adrian Cheptonar a sesizat instituțiile statului abilitate în scandalul de închiderea a secțiilor spitalului din Ungheni, de către omul socialiștilor

Deputatul PAS, Adrian Cheptonar a sesizat instituțiile statului abilitate în scandalul de închiderea a secțiilor spitalului din Ungheni, de către omul socialiștilor, Voca Popovici protejat de socialistul lui Dodon, Mitriuc. Popivici vrea să închidă unele secții al spitalului pe motivul reparării și să trimit personalul medical la circa 25 km să activeze. Medicii sunt nemulțumiți și de comportamentul personajului dodonist care le-a sugerat să se concedieze. Popovici având și un dosar penal pe rol la Bălți.

Ieri la publicarea știrei: Vova Popovici vrea să închidă spitalul din Ungheni, în special secția psihonarcologie  și concedierea medicilor de Conde.md sa autotseziat deputatul Adrian Cheptonar, făcund public anunțul în grupul Unghneni.

Adrian Cheptanar: Eu am sesizat Ministrul Finanțelor pentru a iniția un control complex al cheltuielilor banilor publici. În Ianuarie la spital vor veni inspectori financiari din alt raion, pentru a evita posibilitatea influențării nepotrivite a procesului.

La fel am sesizat directorul general CNAM, pentru că oficiul CNAM Ungheni e spectator adormit la dezmățul întreprins de Popovici la Spital.

În viitorul apropiat, toate informațiile despre situația de acolo vor fi verificate minuțios, iar găsirile vor fi remise după competență.

Am discutat cu Ghenadie Mitriuc încă din primele zile a mandatului meu situația spitalului și am solicitat să schimbe managerul, dar el a refuzat categoric.

Popovici e omul lui Mitriuc (unicul care are dreptul legal să îl demită acum) și responsabilitatea pentru ce se întâmplă la spital este a acestui cuplu

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*