Directorul IMSP ,,Chiril Draganiuc”, Doina Rusu: ,,O simpatizez pe Doamna Președintă și tot ceea ce face”.

Institutul de Ftiziopneumologie are un nou director, medicul pneumolog Doina Rusu. Aceasta a fost numită în funcția de director de către Ministerul Sănătății Republicii Moldova și urmează să conducă instituția în următorii cinci ani.

„În conformitate cu decizia Comisiei de concurs pentru ocuparea funcţiei de director al IMSP Institutul de Ftiziopneumologie „Chiril Draganiuc”, învingătoare a concursului a fost desemnată dna Doina Rusu”, scrie în anunțul postat de pagina oficială a Ministerului Sănătății.

Doina Rusu este medic pneumolog și a activat timp de 12 ani la Institutul de Ftiziopneumologie ,,Chiril Draganiuc’’.Medicul este și conferențiar universitar la catedra de Pneumologie și a fost șefa secției Pneumologie non-tuberculoasă.

Medicul a afirmat că nu s-a implicat niciodată în politică și nu a fost membră a vreunui partid politic. Însă în timpul de față, doamna doctor o admiră pe Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu.

„O simpatizez pe Doamna Președintă și tot ce face. Este poziția mea personală. Nu am avut și nici nu am vreo apartenență politică. Îmi dau seama că și actuala echipă a Guvernului are foarte mult de muncă. Au în față niște sarcini foarte mari și sper că tot ce și-au propus să realizeze”, a afirmat medicul Doina Rusu.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*