Dovadă că ”unii” Profesorii iau MITĂ! Un plic și o listă găsiți într-un portofel pierdut pe o stradă

O listă cu prenume și un plic cu bani care erau destinați pentru mita și coruperea profesorilor a fost găsit într-un portofel, pe o stradă. Pe foaie este scrisă Prenumele și Numele fiecărui persoane care și ce suma a dat pentru cadoul profesorilor cu ocazia ”Ziua Profesorului”.

Profesorii încă nu se abțin de a lua mită și discrimina copii a căror părinți nu au dat bani necesari sau deloc.

Profesorii care iau asemene cadouri sunt niște imbecili corupți și trebuie trimiși la pușcării și de a li se interzice dreptul de a nu mai profesa niciodată.

#fara_bani_în_plicCum fără lista cu bani colectați pentru #ziua_profesorului ?

Întrebare pentru profesorii #fără_integritate – la cîți părinți ați făcut cadouri de zilele de naștere sau sărbătoarea profesională a acestora ?

Întrebare pentru părinții, care colectează taxe și promovează #mulțumirile și #corupția – de cîte ori clienții dvs v-au felicitat cu plicuri cu mii de lei de ziua de naștere sau sărbătorile profesionale ?

De ce prietenii noștri adevărați sunt ok cînd le spunem la mulți ani pe FB sau la telefon, iar la grădiniță și școală, dacă nu se dă plicul cu cîteva sute sau mii de lei, atunci nu vă simțiți oameni ?

P.S. Acest portmoneu cu tot cu listă fusese pierdut probabil că de cineva din comitetul părintesc, iar persoana care l-a găsit, a făcut publice aceste imagini, în speranța să găsească stăpînul…

Este scris pe pagina de facebook: Părinții Solidari.

Avem o reglementare în legea 82, legea integrității, și anume la articolul 16, unde este foarte clar stipulat că orice angajat al statului, indiferent ce servicii prestează, fie că e profesor, medic, jurist, judecător sau polițist. În legătură cu exercitarea atribuțiilor de serviciu, agentul public nu are dreptul să accepte și să primească cadouri. Este o restricție clară”, a spus Ion Pruteanu, șeful Direcţiei educație anticorupție a CNA. Citând tv8.md.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*