Dumitru Alaiba: ,, Și uite așa începe Dumitru prima zi la Ministerul Economiei. Ai putea spune, cu dreptul!”

În dimineața zilei de astăzi, 21 noiembrie, noul ministru al Economiei, Dumitru Alaiba a suportat un mic incident, iar în consecință s-a ales cu mici traume. Informația a fost făcută chiar de către acesta, pe rețelele de socializare.

Din poza publicată se vede că domnul Alaiba se află într-o instituție medicală, iar la nivelul frunții i s-a aplicat un bandaj.

A fost necesară intervenția medicilor de la Institutul de Medicină Urgentă, care i-au oferit toate îngrijirile necesare și suport. Ministrul le mulțumește din suflet pentru ajutorul primit și ne anunță că starea de sănătate este bună.

Ministrul Dumitru Alaiba nu și-a anulat nici o vizită sau eveniment care era deja planificat din timp. În zilele următoare, îl vom putea vedea la evenimente cu un pansament la nivelul frunții, ceea ce cu siguranță va stârni curiozitatea multora.

Chiar astăzi, ministrul este deja în teritoriu, la Ștefan Vodă unde a avut o discuție foarte bună cu antreprenorii din regiune. Oamenii de afaceri sunt cei care și-au luat soarta în propriile mâini și își construiesc viața dezvoltându-și afacerile, crează locuri de muncă altora și aduc venituri statului.

Dumitru Alaiba: ,, Și uite așa începe Dumitru prima zi la Ministerul Economiei. Ai putea spune, cu dreptul!”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*