După ce a ”fugit” din parlament, Igor Dodon vrea să facă Afaceri în Rusia și să deschidă mai multe școli de limba rusă în Moldova

Socialistul Igor Dodon a ”fugit” în Rusia, vrea să deschidă afaceri în CSI inclusiv mai multe școli de predare în limba rusă în Republica Moldova. Șeful PSRM a și-a depus mandatul de deputat pentru a activa într-un ONG din domeniul business.

Analiștii politici au declarat că Dodon a fugit în Rusia, pentru că știa că va veni procurorul general interimar să ceară ridicarea imunității parlamentare după ce a fost reluată ancheta în dosarele ”Bahama și Kuliuok”.

Astăzi, la Moscova, am avut o întrevedere cu Evghenii Primakov, șeful Agenției Federale pentru Afaceri CSI, conaționalii care locuiesc peste hotare și pentru o cooperare umanitară internațională – Rossotrudnicestvo.

Am abordat diverse chestiuni legate de cooperarea în domeniul social și umanitar dintre Moldova și Rusia.

Am subliniat necesitatea fortificării legăturilor culturale dintre popoarele noastre frățești.

În mod separat, am vorbit despre oportunitatea susținerii mai active a școlilor cu predare în limba rusă din Republica Moldova. Am analizat mai multe programe de asistență în acest sens. A scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

(Da-ți like și distribuiți știrea)

Pune un Like / Distribuie Știre

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*