Eurodeputata Ramona Strugariu: Susținerea integrării europene a Republicii Moldova este o prioritate pe care mi-am asumat-o de la începutul mandatului, iar astăzi facem un pas important în această direcție.

Eurodeputata din România, Ramona Strungariu se află astăzi în parlamentul european alături de deputata Olesea Stamate, comisarul european pentru justiție Didier Reynders, ministrul justiției Sergiu Litvinenco care participă la o dezbatere pe tema consolidării sistemului judecătoresc al Republicii Moldova.

Ramona Strugariu: Sunt onorată să găzduiesc astăzi, la Parlamentul European, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate integrării europene și consolidării sistemului judiciar al Republicii Moldova.

Mă bucur că am reușit să facilitez, în calitate de vicepreședintă a Delegației la Comisia parlamentară de asociere UE-Moldova, această dezbatere, la care participă comisarul european pentru justiție, Didier Reynders, și o delegație de înalți oficiali de la Chișinău, condusă de ministrul justiției, Sergiu Litvinenco.

Din delegația Republicii Moldova mai fac parte doamna Olesea Stamate, președinta Comisiei Juridice din cadrul Parlamentului Republicii Moldova, domnul Dumitru Robu, procurorul general interimar al Republicii Moldova și domnul Iulian Rusu, directorul Centrului Național Anticorupție.

Susținerea integrării europene a Republicii Moldova este o prioritate pe care mi-am asumat-o de la începutul mandatului, iar astăzi facem un pas important în această direcție.

Le mulțumesc și colegilor Dragoș Tudorache, raportorul permanent al Parlamentului European pentru Republica Moldova și lui Siegfried Muresan, președintele Delegației la Comisia parlamentară de asociere UE-Moldova, pentru prezența la eveniment, contribuție și cooperarea excelentă pe care o avem pe acest dosar important

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*