Explozie la Botanica, o butelie de gaza explodat. O femei și doi copii au ajuns la spital

Un femeie și doi copii minori cu vârsta cuprinsă între 1 și 10 ani au ajuns la spital în urma unei exploziei. Starea copiilor este satisfăcătoare.

O butelie de gaz explodat în bucătăria comună. Geamurile și ușile de la etajul 1-5 au fost afectate. Mai multe echipaje de ambulanțe, poliție și pompieri se află la locul exploziei.

„În seara zilei de 22 februarie salvatorii din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit în urma deflagrației, care s-a produs într-un bloc de locuit cu 6 nivele pe strada Independenței 12/1 din municipiul Chișinău. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 20:17 minute. La fața locului au fost îndreptate 4 echipaje de salvatori.Independentei 12/1 sau ceva arde sau ceva a explodat!

Victime nu au fost raportate, iar potrivit informațiilor preliminare doi minori în vârstă de 1 și 10 ani, precum și o femeie au avut de suferit. Conform datelor operative, copiii au fost internați la Spitalul Clinic Municipal De Copii “Valentin Ignatenco” în stare stabilă satisfăcătoare”, a declarat Pușcașu.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*