Falsificare! Șor îi oferă un plic Maiei Sandu, Video înscenat președintei de către Platon

ATENȚIE. VIDEO ESTE REALIZAT LA CALCULATOR CU AJUTORUL INTELIGENȚII ARTIFICIALE. MAIA SANDU NU ESTE CEA ADEVĂRATĂ DIN CLIPUL VIDEO.

Maia Sandu urma să fie compromisă, fiind pusă alături de Ilan Șor. Iar în calculatorul care a ajuns la noi am găsit și felul în care Platon a planificat acest lucru. Este vorba despre niște imagini la care, la aceeași masă, ar apărea Ilan Șor și Maia Sandu și în care, în timpul unor discuții, Șor i-ar transmite un plic președintei.

În aceste imagini însă, unicele personaje reale sunt Ilan Șor și asistenta care se apropie de cele două persoane aflate la masă. Maia Sandu este creată cu ajutorul realității virtuale. La masă cu Șor stă, într-adevăr, o persoană. Doar că este altcineva, iar cu ajutorul tehnicilor de editare de video de ultimă generație, acesteia îi este atribuit chipul Maiei Sandu.

Falsul nu este însă atât de calitativ încât să fie imposibil de combătut, întrucât se vede că fizic este imposibil ca persoana din imagini să fie Maia Sandu. Este vorba despre dimensiunile persoanei prezentate ca Maia Sandu, care arată chiar mai înaltă decât Ilan Șor și aproape la fel de înaltă ca asistenta care se apropie de ei.

Diferențe evidente se pot sesiza și în secundele în care chipul persoanei date este surprins din față, nu doar din profil, devenind vizibile elementele de editare video.

Sunt însă lucruri mai dificil de sesizat la o primă vedere, iar dacă aceste imagini ar fi ajuns pe finalul campaniei electorale pe toate ecranele televiziunilor din țară, susținute de propaganda lui Platon, Șor și Plahotniuc, ar fi fost practic imposibil de combătut.

Așadar, în mentalul societății ar fi fost impusă ideea coruperii Maiei Sandu de către Ilan Șor. Cât ar fi cântărit asta în cadrul rezultatelor alegerilor este greu de spus. Dar cu siguranță mai mult decât povestea celor 30 de mii de sirieni.

Această tentativă a fost combătută prin acel raid al SIS-ului, de la sfârșitul lunii iunie, care a destructurat gruparea lui Platon și a sechestrat inclusiv caluclatoarele din fabrica lui Platon. Sursa Jurnal TV.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*