Femeile din Estonia au protestat împotriva violurilor comise de militarii ruși asupra femeilor ucrainene

Mai multe femei din Tallin. Estonia au organizat un flash în fața Ambasadei Federației Ruse, acestea eu reprezentat victimile violului din Ucraina executat de către militarii ruși. Femeile s-au dezbrăcat de pantaloni și s-au murdărit cu vopsea roși în zona intimă, peste cap s-au pus câte o sacoșă neagră, pe gard au pus steagul Ucrainei alături de haine pentru copii noi născuți.

Astfel femeile și-au arătat solidaritatea cu fetele, femeile și copii violați și maltratați de ocupanții ruși, totodată au cerut oprirea violurilor și atrocităților asupra femeilor din Ucraina, oprirea războiului.

Într-un subsol din localitate Bucia, o suburbie a Kievului, 25 de femei cu vârsta între 14 și 25 de ani au fost violate într-un subsol timp de câteva săptămâni de ocupanți ruși, 9 femei au rămas însărcinate.

Mai multe femei au fost violate în Ucraina, de la minor până la pensionare, inclusiv un copii, un militar rus s-a filmat cum abuza un bebeluș și a trimis clipurile video unor prieteni din Rusia, cei din urmă a sunat la poliție, în urma apelului militarul violator a fost arestat.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*