FOTO! A decedat tânăra însărcinată și copilul său nenăscut, care au supraviețuit bombardamentelor de la maternitate din Mariupol

Presă ucraineană relatează despre decesul tinerii mămici însărcinate și copilul său nenăscut care se aflau în maternitatea din Mariupol bombardată de ocupanții ruși.

Tânără însărcinată a fost filmată și fotografiată pe o targă în timp ce era salvată din spitalul distrus în urma exploziei care a format un crater imens în curtea maternității. Din imaginile video și foto se putea vedea cum spitalul a rămas fără geamuri și uși, dulapurile au fost devastate, tavanele a căzut peste angajații medicali și pacienți. În urma atacului sursele ucraineni declară că au fost înregistrate decese în rândul tinerilor mămici și copii, numărul exact nu a fost confirmat.

O tânără care a fost surprinsă în poze și clip video în timpul misiunii de salvare a născut o fetiță pe care a numit-o Veronica.

Ocupanții ruși au atacat pe 24 februarie Ucraina la ordinul lui Vladimir Putin sub pretextul de demilitarizare și eliberare de fascism care de fapt nu există, este folosit doar pentru manipula nația rusă ca scuză a războiului. După ce a bombardat bazele militare, ocupanții au început să atace orașele și satele cu rachete care distrug casele oamenilor, apoi militarii ruși fură din magazine.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*