FOTO! În Londra se oferă spre Chirie apartament cu o cameră în care este inclusă și bucătăria la doar 1.213 GBP

Un cetățean al Marii Britaniei a postat pe site-ul de imobiliare OpenRent, un anunț care a făcut înconjurul Regatului, acesta propune spre chirie un apartament cu o cameră. Anunțul a ajuns și în vizorul Deputatul laburist pentru Westmister North Karen Buck care a declarat că este pra scump și ceva nu este în regulă cu piața imobiliară, aceasta fiind distrusă, iar familiile cu job-urile în Londra le este tot mai greu să-și găsească un loc de trai.

Apartamentul se află în cel mai luxos cartier al Londrei, Westminster, doar că apare o mică dilemă, proprietarul vrea pentru chiria de o lună 1213,33 Lire sterline (GBP). Problema este că în cameră este inclus dormitorul, bucătăria și toaleta separat.

Camera este dotată cu un dulap pentru haine și depozitarea lucrurilor personale, alături este toaleta împreună cu baia, lângă toaletă este patul cu o noptieră iar la capătul patului se află bucătria care este dotat cu un dulap, microundă, fierbător, aragaz, un alt dulap agățat deasupra și vizavi mai este o masă de bucătărie care poate fi folosită pentru birou.

Proprietarul a declarat că apartamentul este potrivit pentru studenți sau o familie tânăr și este disponibil din 25 martie.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*