FOTO! Maia Sandu: Am discutat cu tinerii despre faptul că trebuie să oprim defrișările ilegale și despre ce putem face atât împreună, cât și fiecare în parte, pentru a proteja și a extinde ariile de pădure

Astăzi, împreună cu mai mulți tineri, promotori activi ai protecției mediului înconjurător, am fost în drumeție. Am mers pe jos, prin pădure, din satul Donici, raionul Orhei, până în Lupa-Recea din raionul Strășeni. De-a lungul traseului am trecut pe lângă zone întregi despădurite.

Am discutat cu tinerii despre problema despăduririi în Republica Moldova, despre faptul că trebuie să oprim defrișările ilegale și despre ce putem face atât împreună, cât și fiecare în parte, pentru a proteja și a extinde ariile de pădure. Trebuie să acționăm azi pentru a avea mâine o țară curată și sănătoasă.

1 Comment

  1. Distinsa Doamna Presedinte Maia Sandu,daca Va intereseaza si Va doare soarta Padurii si stejarilor seculari,cu respect fata de Inalta functie a Dumneatale,Va rog,Va implor,consultati-Va cu moldovenii care sufera din cauza defrisarilor si nu Va dedati in spectacole!
    ,,Maia Sandu: Am discutat cu tinerii despre faptul că trebuie să oprim defrișările ilegale și despre ce putem face atât împreună, cât și fiecare în parte, pentru a proteja și a extinde ariile de pădure,,.
    https://fb.watch/96tdbXOZ0v/

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*