FOTO! Militarii ruși prinși cu bijuterii de aur, bani pe care i-au furat de la femeile din Ucraina

Armata ocupantă lui Vladimir Putin a decăzut din topul cele mai bune armate ale lumii, aceasta era promovată ca fiind când a doua când a treia cea mai eficientă, tactică, dezvoltată și rapidă, dar de fapt nu a este nici pe departe așa, seamănă doar teroare, genocid și orori pe unde calcă. Reprezentanții Statului Major al Forțelor Armate ale Ucrainei au prezentat dovezi video și foto cum militarii ruși fură din case, magazine, bănci, bancomate, ultima probă fiind a unui ocupant rus care ar fi omorât femei și jefuit, asupra sa au fost găsite bijuterii din aur, dolari, lire sterline.

Reprezentanții Statului Major al Forțelor Armate ale Ucrainei: A doua armată din lume este un #șam. De fapt, forțele armate ale federației ruse sunt un sabat pentru jefuitori, josnici și criminali de război. În fotografie – unul dintre ocupanții ruși nu a adus prada.

Ocupanții ruși sunt acuzați că au violat femei în față copiilor după ce le-au ucis soții, o femeie a murit din cauza rănilor.
Violurile au avut și în timpul primelor două război mondiale în care soldații ruși au violate fete, mame, pensionare, din nefericire Basarabia nu a scăpat de aceste crime și abuzuri asupra femeilor, de precizat că nu toți dar o mare parte au comis cele scrise de mai sus. Ambasadorul rus de la București a recunoscut violurile dar nu și numărul lor, puteți vedea recunoașterea aici și aici.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*