Foto! Provocare în Transnistria. Au trimis un mesaj care anunță minarea școlilor pentru a scăpa de ocupanții ruși. Este dor o înscenare KGB-istă

Provocare falsă la Tiraspol, așa zisele autorități au făcut public un e-mail în care se anunță că mai mult școli au fost minate, până la moment nici într-o școală nu a fost găsit explozibil.

În mesaj autorii au scris că vor să scape de nu mai tolerează ocupanții ruși și vor să scape de ei, au mai scris Slavă Moldova. Se poate observa că este o provocare pusă la cale tot de regimul secesionist pentru a da motive Kremlinului să intervină la Tiraspol. Provocarea a eșuat și nu este credibilă pentru că Moldova nu se află în război și nu folosește slogane de încurajare a războiului, nici de luptă. Provocatorii au încercat să copie sloganul Slava Ucraina pe care l-a convertit Slava Moldova. Slava este în limba ucraineană nu în limba română.

Anterior ambasada rusă a lansat o provocare în care cerea cetățenilor ruși să-i anunță dacă sunt discriminați în Republica Moldova, drept răspuns cetățenii și vorbitorii de limba rusă au transmis ambasadei ruse că nu au nevoie de protecția lor și să lase provocările KGB-iste din anii 40.

MInistra de Interna, Ala Revenco a făcut un anunț către cetățenii ruși să anunțe organele de poliție dacă sunt discriminați.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*