Foto! Un LUP sperie de luni bune locuitorii din Dănceni. Locuitorii sunt terifiați de acest animal fioros

Un Lup în toată splendoare de câteva luni sperie le iese în calea locuitorilor din satul Dănceni, raionul Ialoveni.
Lupul iese pe ne prins de veste în fața celor maturi și copiilor, acesta se plimbă prin ogrăzile oamenilor. Lupul a fost prins dar astăzi a evadat iar din locul în care a fost închis.


Dragi consăteni, rog să fiți prudenți, lupul a evadat peste noapte…. Încercăm să-i prindem urma, dacă cumva îl vedeți rog să ne anunțați de urgență… A scris primărița satului Dănceni.

Așa o situație. Textul este preluat. Copiii azi iar l-au văzut. E periculos!“Venim în pădure la popas, nu departe de mini-zoo „Медвежий угол” în pădurea Dănceni. Totul e bine și frumos până în momentul când a apărut acest oaspete nepoftit- un lup în toată splendoarea! Am stat calm câteva clipe până când musafirul nu a început să fie insistent, norocul a fost că mașinile erau alături și crengi uscate erau în preajmă!

Culmea a fost că veneau copii mici cu bicicletele și am reușit să-i ajutăm. Oare ce ar fi fost dacă nu reușeam! Localnicii spun că nu e prima dată când fiarele de le mini-zoo ies la plimbare, astfel fiind în pericol copiii!Când am întrebat: ” De ce nu scrieți o plângere?”, răspunsul a fost ” Dap’ ce nu știți a cui este baza asta? E fără folos să scriem!”Întrebarea este: oare cine ar fi răspuns dacă ataca copilașii ?

Responsabilii acestui zoo ,vă rog, să vedeți ce faceți cu animalele pe care le aveți în îngrijire!P.S. pentru astfel de „gospodari” se dă vreun document, au niște obligații? Îi verifică cineva?Fotografia deja e făcută din mașină…”APASĂ LIKE PAGINII NOASTRE DE FACEBOOK
Distribui știrea. Informează-ți prietenii corect!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*