FOTO/VIDEO! Igor Dodon în fruntea Marșului de 9 MAI, strigă: „Victorie”, „Mulțumim pentru Pace” și „Nu uităm, ne mândrim”.

Astăzi PSRM a organizat un marș cu ocazia zilei de 9 MAI. 76 de ani de la terminare celui de al doilea război mondial.
În fruntea coloanei de oameni sunt președintele PSRM, Igor Dodon, alături de soția sa, Galina Dodon, șefa Legislativului, Zinaida Greceanîi și deputatul socialist Vlad Batrâncea. Mare majoritate a participanților la marș nu poartă măști.

Igor Ddodon: Felicitări cu sărbătoarea, Felicitări cu ziua Victorie. Cred că pentru toți cetățenii Republicii Moldova astăzi este sărbătoare. Este sărbătoare și pentru mine și familia mea. Suntem aici cu soția, cu băieții. Vreau să urez la toți cetățenii Republicii Moldova să fie sănătoși, în primul rând. Să țină minte de faptele eroice pe care părinții, buneii, stră-buneii le-au făcut ca noi să trăim în pace.
Și cei care încearcă să interpreteze, eu le-aș sugera să vină aici să vorbească cu veteranii care au rămas în viață, ei nu sunt mulți. Vă asigur dacă o să intrați puțin în detalii ce s-a întâmplat acum 76 de ani în urmă, cu toți o să face tot posibilul ca această sărbătoare să existe.

Participanții la marș strigă: „Victorie”, „Mulțumim pentru Pace” „Nu uităm, ne mândrim”, ”Fasciștii nu pe aici nu trec”,.
La marș au venit și participanți îmbrăcați în uniforma ocupantului sovietic.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*