FOTO! Vladimir Voronin o consiliază pe Marina Tauber cum să țină mâinele când va fi arestată după ridicarea imunității parlamentare

Comunistul Vladimir Voronin a fost surprins în parlament alături de Marina Tauber în timp ce discutau, un detaliu a atras atenția presei, șeful comuniștilor i-a arătat cum să țină mâinele când v-a veni procurorul împreună cu angajații IGP să o aresteze după ce parlamentul va vota ridicarea imunității parlamentare.

Astăzi procurorul general interimar Dumitru Robu a cerut în parlament ridicarea imunității parlamentare a deputatei Marina Tauber, care este suspectată că ar fi implicată în finanțarea ilegală a Partidului Politic ”Șor”, pe această cauză s-a deschis un dosarul penal.

Vladimir Voronin este un milițian comunist, KGB-ist care a activat în cadrul acestui sistem din perioada sovietică, mai târziu a condus și ministerul de interne, tot în perioada de tristă amintire sub ocupația rusă.
Voronin este cunoscut și pentru schimbarea opiniei și direcției politice, dacă în trecut critica membrii Partidului Șor, odată cu accederea sa și a PCRM-ului în parlament, a început să lucreze împreună cu membrii PȘor, unele surse spun că ar fi o alianță neformală între cele două entități politice care provoacă gelozie a membrilor socialiști. Toate aceste trei partide au împiedicat dezvoltarea Republicii Moldova.

Sursa: realitatea.md

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*