Fugarul Ilan Shor îi amenință pe șefa MAI, Ana Revenco și șeful IGP, Viorel Cernăuțanu cu închisoare

Liderul penal al Partidului „ȘOR”, Ilan Șor îi amenință cu închisoarea pe șeful Inspectoratului General al Poliției, Viorel Cernăuțeanu și pe ministra Afacerilor de Interne, Ana Revenco. 

Asta după ce duminică, protestul din centru capitalei a fost soluționat de către polițiști, aceștia nu le-au permis protestatarilor să meargă spre Piața Marii Adunări Naționale, iar mai mulți demnitari au fost reținuți.

Potrivit lui Șor, cei doi vor sta la pușcărie pentru ilegalitățile pe care le-au permis. Multe promisiuni mărețe și vorbe goale auzim de la acest penal, care a promis că revine în Republica Moldova, însă stă la loc sigur în Israel și încearcă doar să destabilizeze situația din țara noastră.

Ilan Shor: „Atunci când o guvernare permite poliției să lovească în oamenii nemulțumiți de sărăcia din țară, acest lucru înseamnă că sfârșitul ei este foarte aproape. Iar atunci când conducerea structurilor de forță le dă ordine polițiștilor să aplice forța împotriva protestatarilor pașnici, asta înseamnă că șefii acestor instituții vor înfunda pușcăria. Inevitabil. Abuzurile poliției de duminică asupra protestatarilor s-au produs la indicația șefului Inspectoratului General al Poliției, Viorel Cernăuțeanu, și ministrului de Interne, Ana Revenco. Aceștia doi au stat în spatele tuturor abuzurilor, ei au dat ordin ca liderii protestului de ieri să fie reținuți și ținuți fără niciun motiv la secția de poliție. Tot ei au decis să-i îmbrace în civil pe cei mai docili și mai ascultători angajați din poliție și le-a dat ordin să intre brutal în protestatari și să-i bage cu forța în mașinile poliției”.

Fugarul Shor mai acuză actuala guvernare de inumanitate față de cetățenii săi.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*