Fugarul Ilan Shor indignat de faptul că poliția acționează pentru păstrarea stabilității și securității sociale. Ce urmărește de fapt și pentru ce ține lumea în stradă.

Fugarul Ilan Shor, cel care a părăsit Republica Moldova fiind acuzat de acte de corupție în proporții deosebit de mari, iarăși a scos oamenii în stradă.  Aceștia sunt manipulați și ținuți în frig pentru câteva sute de lei, cu toate că pe rețelele de socializare tot mai mulți protestatari s-au plâns că nu au primit ceea ce li s-a promis.

Stând bine mersi în Israel, este revoltat de faptul că poliția din Republica Moldova își face treaba, încercând să elibereze centrul capitalei și străzile blocate de corturile protestatarilor.

Ilan Șhor: ,,Polițiștii au comis un nou atac violent asupra democrației și drepturilor omului. Ca niște tâlhari ordinari, aceștia au așteptat noaptea și s-au năpustit ca sălbaticii asupra protestatarilor din Orășelul Schimbării, bruscându-i și distrugându-le bunurile personale, inclusiv corturile în care înnoptau”.

Asta după ce ministra Afacerilor Interne, Ana Revenco a cerut încetarea protestelor Partidului ,,ȘOR’’.

Tot mai mulți cetățeni  ajung să fie supuși presiunilor din partea protestatarilor, amenințați, plus mizeria de pe străzi, care implică riscuri sanitare. Durează deja de 6 săptămâni şantajul asupra capitalei şi chişinăuenilor.

Astfel, poliția e la datorie pentru a proteja cetățenii, de comportamentul inadecvat al acestor protestatari. Totodată ministra a chemat Primăria Chișinău să solicite instanței de judecată interzicerea manifestațiilor organizate de fugarul penal Șor.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*