×

Fugarul Ilan Șor se vrea prim-ministru. Acesta face promisiuni mărețe, pe care nu le-ar putea îndeplini

Fugarul Ilan Șor se vrea prim-ministru. Acesta face promisiuni mărețe, pe care nu le-ar putea îndeplini

Fugarul și hoțul Ilan Șor, crede că funcția de prim-ministru ar fi perfectă pentru el. Face promisiuni mărețe ca de fiecare dată, scrie că este gata să își asume această funcție și că ar putea atrage în țară câteva miliarde de euro, dar nu specifică de unde.

În opinia sa, Partidul Șor este o echipă profesionistă și ar putea atrage investiții semnificative în economia Republicii Moldova.

Ilan Șor: ,, Prima decizie a guvernului meu va fi achitarea facturilor pentru toți cetățenii Republicii Moldova, pentru cele trei luni de iarnă. Oamenii așteaptă asta și eu sunt gata să-mi îndeplinesc promisiunile!’’.

Marina Tauber, susține, că Partidul Șor va examina susținerea noii candidaturi la funcția de prim-ministru, doar dacă acesta va da asigurări că Guvernul va achita facturile pe timp de iarnă tuturor cetățenilor.

Aceste afirmații au fost făcute după ce Guvernul Gavrilița a demisionat. Liderul fugar al Partidului Șor afirmă cu mare grandoare că acesta ar fi meritul lor, ca rezultat al protestelor corupte care au avut loc în capitală.

Despre noul prim-ministru, Dorin Recean, liderul Partidului Șor, afirmă că acesta ar dispune de o avere impresionantă, pe care acesta nu o declară, asa cum îl obligă legea.

Cetățenii Republicii Moldova așteaptă de multă vreme ca fugarul să revină acasă și să răspundă pentru faptele sale.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul