Georgeta Voinovan: Câtă umilință, ipocrizie, manipulare și anormalitate… L-au vaccinat cu de-a sila. ATENȚIE! URMEAZĂ COPIII!!!


OPINIE!!!! Câtă umilință, ipocrizie, manipulare și anormalitate…

Îmi imaginez cum o să-i vorbească elevii pe dascălii care vor fi vaccinați la școală: „L-au vaccinat cu de-a sila, ce credea, ca e cum vrea el?”Se mai gândește cineva la demnitatea, autoritatea, competența profesorilor, dacă îi pun într-o asemenea lumină?

Adică dânșii nu pot lua o decizie independent, trebuiesc „ajutați”!!!Și mai vreți copiii noștri să vadă în ei exemple? Cred că da. Exemple de supunere, obediență și îngenuncherea alegerilor personale. Amar până la dezgustător.

ATENȚIE! URMEAZĂ COPIII!!!

Deja se mediatizează la știri primele cazuri covidoide legate de copii! Nu știu de ce nu se mediatizează și statisticile de efecte adverse la copiii waccinați din alte țări!DRAGI PĂRINȚI, INFORMAȚI-VĂ!

ÎN CURÂND VA TREBUI SĂ DECIDEȚI SOARTA COPIILOR VOȘTRI!
Soarta profesorilor văd că deja e decisă. „Benevol”, cică.Și da, nu mă voi mira dacă va fi restricționată postarea mea. Deja mi se întâmplă lucruri ciudate, de când am ales să nu tac! Dar nu mai pot să tac! Suntem manipulați angro!Treziți-vă, părinți!!! A scris pe profilul sau de facebook, interpreta Georgeta Voinovan!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*